Gastenboek

Teken het gastenboek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties van gasten

 1. Wat een fijne plek om te zijn. Mooi huis, fijne kamer. Ontvangst is erg lief. We voelden ons meteen thuis.

 2. Wat een gastvrije en warme B&B hebben jullie! Geboekt op het laatste moment, maar we waren erg blij met wat we aantroffen!

 3. Geweldige plek! Warm en gastvrij ontvangen en ik voelde me meteen thuis bij Hans en Adeline. Mooie gesprekken gehad bij de houtkachel en weer opgeladen naar huis. Heerlijke tijd gehad.
  Dankjewel!

 4. Na drie stappen zijn we neergeploft voor de houtkachel en werden we verwarmd, door zowel de kachel als door jullie gastvrijheid. Wat een verwennerij! Fijn dat jullie een stukje zijn meegelopen op ons levenspad. Merci!

 5. Afgelopen vrijdag om 20.00 uur zeer hartelijk ontvangen en gelijk goed verzorgt met een hapje en een drankje. De haard brandde lekker en het voelde als thuiskomen, wat een lieve mensen. Zaterdag hebben we de Pieterpad etappe van Swalmen naar Montfort gelopen, Hans heeft ons naar Swalmen gebracht, perfecte service. ‘s Avonds hebben we genoten van de kookkunst van Adeline, heerlijk gegeten en daarna bij het haardvuur nog gezellig nagetafeld. Adeline heeft ook nog prachtig piano gespeeld. Op zondag, na wederom een heerlijk ontbijt gestart met de tocht van Montfort naar Sittard, maar helaas na 14 km door een pijnlijke knie moeten stoppen. Hans heeft ons weer opgehaald. Wij hebben genoten van de gastvrijheid en de goede service een dikke pluim voor Adeline en Hans. De kamers en douche zijn basic, maar de hartelijkheid en vriendelijkheid zijn des te groter. Een heerlijk weekend gehad.

 6. Warm
  Dochter (15): Mijn moeder en ik zijn helemaal bemodderd, stijf en vooral uitgeput, hier door de deur gewandeld. We werden meteen heerlijk verwend en maakten een leuk praatje. We zijn de rest van de avond ook niet meer van de bank gekomen. De kachel had ons helemaal betoverd. Een heel fijn verblijf en vriendelijke mensen.
  Moeder: Het was een fantastisch warm verblijf! Veel dank voor jullie vriendelijke en warme gastvrijheid. We zullen met mooie herinneringen aan jullie terugdenken.

 7. Heel veel dank voor het warme, liefdevolle verblijf en de bijzondere fijne gesprekken! Ik ben blij dat ik ‘onderweg’ hier even ben gestopt.

 8. Een vreselijk fijn warm onthaal met een broodje en koffie, bij de warme kachel, toen we gisteren koud en vermoeid aankwamen. Het zal ons altijd bijblijven.

 9. Ubi caritas et amor, Deus ibi est!
  We mochten verblijven in een van de beste refugio’s ooit. Dank daarvoor!

 10. Bedankt voor het fijne verblijf in jullie mooie huis. Leuk jullie ontmoet te hebben en succes met jullie toekomstplannen!

 11. Wat een leuke plek voor onze onderbreking van twee dagen Pieterpad (nog 3 etappes en dan hangen we de vlag uit (<:). Wat zijn we heerlijk verwend! Hartelijke bedankt voor alles. We wensen jullie veel levensgeluk!

 12. Lieve mensen,
  Hartelijk dank voor het warme onthaal. Heerlijk wijntje op de late avond. Het was genieten.
  Adieu

 13. Heel hartelijk dank voor jullie geweldige gastvrijheid. We hebben genoten van het fietsen, het wandelen maar vooral van de bijzondere ontmoetingen en gesprekken in dit ‘huis van mensen’. Ubi caritas. Deus ibi est. We wensen jullie alle goeds voor de toekomst!

 14. We hebben het hier goed naar de zin gehad, lekker geslapen (heerlijk bed). Het eten was toppie! Prachtige omgeving. Jullie waren leuke gezellige mensen!

 15. Wat een hartelijke en gemoedelijke sfeer weten jullie hier te creëren! Fijn om jullie gasten te mogen zijn. Graag tot een volgende keer!

 16. Twee dagen zijn we bij jullei te gast geweest. Hartelijk ontvangen en bijgekomen bij de houtkachel. We hopen begin juli nog een keer terug te komen.

  Drie zussen

 17. Hartelijk dank voor jullie gastvrije ontvangst, het lekkere eten, goed bed en goed gevuld ontbijt. We zullen zeker terugdenken aan jullie/ons verblijf tijdens ons avontuur op het Pieterpad.

  Ellen en Jolan

 18. Dank voor jullie hartelijke ontvangst, jullie hebben ons heerlijk in de watten gelegd: warm vuurtje, lekker wijntje, heerlijk diner en een prachtig ontbijt. En dank voor het mooie bomen-gedicht!

  De Wandelmoppies

 19. Haardvuur
  Wat een fijn onthaal. Heerlijk gegeten en geslapen en die rust van het haardvuur, om zo bij te komen van de wandeling.

  Annemie

 20. Een warme ontvangst met Hans en Adeline en de houtkachel! Mooi huis, rustige omgeving, fijne slaapkamers. Heerlijke ontbijtjes, goed diner met veel verse ingrediënten. We voelden ons hier thuis, voorafgaande aan en bij terugkeer van het Pieterpad!

  Hans en Family

 21. Wat een warm welkom: opgehaald worden van het station en fantastische plek om te logeren.

  Irene en John

 22. Fijne, gastvrije, warme ontvangst en overnachting. Heerlijk binnenkomen in een sfeervolle kamer met een warme kachel. Super na een hele dag buiten te zijn geweest.
  De volgende dag met een goed stevig overvloedig ontbijt weer op weg om het Pieterpad te vervolgen.
  Dank je wel.
  Met warme groet, Jody Huliselan & Silvia Arentsen

 23. Open haard
  Na een pittige Pieterpad-etappe heerlijk bijgekomen bij jullie. Verwend bij de open haard en aan een goed gevulde tafel. Uitgerust weer op pad samen met dochter!

 24. Hartelijk bedankt voor jullie gastvrijheid op deze geweldige plek! We kijken er met veel plezier op terug! Veel geluk en succes gewenst!

 25. Meinweg
  Wat heerlijk om samen met mijn kinderen en kleindochters hier te zijn! Een fijn huis! Prachtig gewandeld bij de Meinweg.

 26. Dank jullie voor de fijne ontvangst. Het is aangenaam vertoeven in jullie royale huis. Helaas was het weer ons niet goed gezind.

 27. Een gastvrij onthaal en twee nachten heerlijk geslapen. Prima ontbijt en avondeten. Een goede locatie voor de Pieterpad-wandelaar.

 28. Prachtige omgeving
  We hebben genoten van een fantastisch weekend in jullie heerlijke huis. De omgeving is prachtig! Gewandeld, jeu de boulle gespeeld, foto’s gemaakt, spelletjes gespeeld en vooral veel gelachen!

 29. Authentiek boshuis
  Een prachtige authentiek boshuis. Gelegen aan een doorgaande weg, maar dat wordt geheel goed gemaakt door een maximum aan privacy en de prachtige bosomgeving.

 30. Spacious but cosy
  The house is spacious but cosy. The environement is fabulous. Very private in the middle of woodlands and farmland. A paradise for people who enjoy walking. The gardens were really lovely and we spent most of our evenings sitting outside. There are plenty of things to do in the neighbourhood or close enough (up to an hour’s drive maximum). We had a fantastic stay and Hans and Adeline have been lovely hosts. We would love to come back to this house.

 31. Met veel plezier heb ik overnacht in het Pelgrimhuis.
  Zeer gastvrij ontvangst door Hans,
  een heerlijke maaltijd van Adeline mogen genieten,
  en daarna een fijne kamer met een goed bed.
  Wat wil een mens nog meer om even bij te komen.

  Dank jullie wel Adeline en Hans

 32. Sfeervolle tuin
  Zwagers- en zussen-weekend gehad in een prachtige omgeving in een mooi huis.
  Dankzij het mooie weer veel gebruik gemaakt van de sfeervolle tuin!
  Bedankt voor de gastvrijheid!

 33. Getrouwd vanuit Pelgrimhuis
  Van 14 t/m 21 mei hebben wij een hele week in jullie huis mogen vertoeven. Dit i.v.m. een bijzondere reden. Op 17 mei ben ik vanuit het Pelgrimhuis opgehaald door mijn a.s. man om elkaar op kasteel Groot Buggenum het ja-woord te geven. I.v.m. alle gewenste voorbereidingen waren op zoek naar een geschikte locatie waar we met een groep konden verblijven en waar de bruid zich kon klaarmaken. We zijn dankbaar dat we van jullie woning gebruik mochten maken! We hebben genoten van ieder moment dat we hier waren!

 34. Na een heerlijke dag wandelen vanuit Swalmen aangekomen in Montfort (één O (<:)). Met een gastvrije ontvangst. Een fijne kamer, en in het dorp heerlijk gegeten op aanraden van onze gastvrouw. Dank voor het ontbijt en de verse 'beilagen'!

 35. Spacious homely house which was perfect for our 7 woman visit to nearby Maastricht. Hans and Adeline welcomed us and were very happy to help. Good location if you want to go to the outlet.

 36. We hebben genoten van jullie vriendelijke en gastvrije onthaal. En dan ook nog na zitten praten over de ‘dingen des levens’. We kunnen weer voort…

 37. We hebben drie dagen genoten van jullie ontvangst en de omgeving om ons 11-jarig huwelijksjubileum te vieren. Bedankt en tot ziens!

 38. Heerlijke rustige plek om bij te komen. Even er tussenuit en volledig verzorgd worden. Bedankt voor de gastvrijheid en de ontmoeting.

 39. Service
  We hebben een heerlijk weekend gehad! Bedankt voor het gastvrije onthaal.
  En… de service is geweldig.

 40. Wat een gastvrijheid, wat een leuke plek, maar vooral: wat een leuke/lieve gastheer/gastvrouw. Heerlijk genoten van de maaltijd en het fijne gesprek!

 41. Wat een prachtig verblijf! Heel gastvrij, gezellig gezeten en lekker geslapen. Geweldig ontbijt. Zeker een aanrader.

 42. Thuisgevoel
  Wat een warme ontvangst en gezelligheid, samen rond de haard. Heerlijke nachtrust, een echt ‘thuisgevoel’.

 43. Wat een gezellige en warme plek! Prachtig gefietst in de Meinweg, en daarna bij de houtkachel nog een kopje thee in het Pelgrimhuis. Aanrader!

 44. Kort maar krachtig. Pieterpad wandelend in het eerste prachtige lenteweekend van het jaar, kwamen we 1 nachtje vertoeven en genieten van jullie gastvrijheid en lekkere eten. Dank jullie wel en wellicht tot ziens!

 45. Alle spierpijn is weer helemaal weg na deze geweldige ontvangst in het Pelgrimhuis.
  Hartelijke groet van de masserende bouwvakker…

 46. Niet wakker te krijgen
  We hebben genoten van ons korte verblijf hier. De gastvrijheid en de goede zorgen waren geweldig. We zijn echt verwend met het eten en het mogen uitslapen. We waren niet wakker te krijgen, zo’n rust hadden we. Bedankt! En we komen zeker terug!

 47. Aandacht
  Het Pelgrimhuis… dat is ook wat het is: je wordt ontvangen als iemand die op reis is door zijn leven. En: rust, ontspanning, houtkachel, glaasje wijn. En: aandacht door de gastheer en dame, zonder dat het ‘opdringerig’ is. Veel, heel veel dank voor jullie geweldige ontvangst en het heerlijke eten!

 48. Wat en heerlijk, gezellig verblijf! Heel erg bedankt voor jullie gastvrijheid. Heerlijk eten. Prima ontbijt. Lekker glaasje wijn. En ook nog super… haal- en brengservice.

 49. Dank jullie wel voor de (letterlijk en figuurlijk) warme ontvangst. Mooie gesprekken en heerlijk eten!

 50. Prima plek om te verblijven. Heerlijk ontbijt en diner! Ontvangen door twee heel vriendelijke mensen. Een B&B om aan te bevelen!

 51. Wandelknooppunten
  Ruim een jaar geleden in de zomer een stukje Pieterpad gelopen met één overnachting in het pelgrimhuis. Na een dag wandelen kreeg ik daar het gevoel alsof ik in een warm bad gleed en rijkelijk voorzien werd van heerlijk geurend badschuim.
  Graag wilde ik dit warme gevoel nog eens herbeleven en wat langer vasthouden.
  Met een vriendin drie dagen Limburg geboekt. Het pelgrimhuis werd hierin onze thuisbasis.
  Geheel ontspannen arriveerden we in “ons” knusse warme huis. Hans en Adeline geven je het gevoel om schaamteloos onderuit te hangen en te genieten van alle eerste levensbehoeften; waaronder een inspirerend gesprek.
  Zowel de achter- als de voortuin van het pelgrimhuis zijn opgenomen in het wandelknooppuntennetwerk. Dit biedt mogelijkheden om onbeperkt te “lussen”. Onderweg troffen we een groot aantal overzichtskaarten op ons pad, waardoor we onze route ter plaatse konden uitzetten en/of bijstellen. Een bijzondere ervaring om te beleven hoe goed de bewegwijzering daar is gesitueerd. Optie op een uitputtingsslag of verdwalen werd hierdoor kansloos.
  Zondagochtend verlieten we na een stevig ontbijt en bepakt met lunchpakket ons warme verblijf voor een bezoek aan Nationaal Park De Meinweg.
  Adeline en Hans, dank voor jullie goede zorgen. We hebben alweer voornemens om terug te komen en dan wordt het de fietsknooppunten volgen!

 52. Wat een warme ontvangst! Heerlijk gegeten en gedronken en inspirerende discussies. En zeer gastvrij weer een lunchpakketje mee na het mooie ontbijt.
  En dan die bessensap…

 53. ‘Ai ziet hoe goed, hoe lieflijk is ‘t dat zonen…’ etc.
  Dat hebben we dit weekend vrij naar Psalm 133 in jullie mooie, grote huis kunnen realiseren. Fijn om in jullie huis te kunnen zijn. Hartelijk dank voor de gastvrijheid.
  Fam. Aaftink (zonen èn… dochters)

 54. Een zeer authentieke woonst in een gezellig kader en prachtige omgeving. Het huis is super, karaktervol en nodigt uit tot gezellige babbels aan de kachel. Je gaat hier ontspannen buiten en Adeline en Hans zijn de ideale gastvrouw en heer!

 55. De kersenvlaai was een prima start voor een leuk weekje Limburg in het comfortabele Pelgrimhuis!

 56. Bedankt voor het warme onthaal, na onze lange reis.
  Heerlijk huis. Heerlijk geslapen.
  Veel gezien van de mooie omgeving.

 57. Voor het eerst

  Voor het eerst in B&B gelogeerd, 4 nachten. Is ons prima bevallen. Elke morgen een uitgebreid ontbijt – lunchpakket mee en elke dag 60 km gefietst. Heerlijk geslapen. Veel van de prachtige omgeving gezien.
  Adeline en Hans, bedankt voor jullie gastvrijheid.

 58. I enjoyed staying her, peaceful en hartelijk zo tussen de bomen.
  Allebei veel geluk en goede gezondheid.
  Wie weet kom ik jullie tegen in Ierland.

 59. It was really nice to stay here: quiet and beautiful. Feels like at home.
  Thank you so much!

 60. Serious business en feel slappe lach

  Jaarclubweekend in het prachtige Limburg. Als vanouds (dit was ons 40-jarig jubileum) lief en leed gedeeld. Serious business en veel slappe lach. Tuctucs in Nederweert, koeien in Roermond, genieten in Thorn. Maar vooral samen!
  Een hartelijk welkom in het Pelgrimhuis met een heerlijke limburgse vlaai. Wij kunnen er weer tegen.

 61. Cadeautje

  Bijna klaar met het Pieterpad lopen, ons één na laatste overnachtingsadres is het Pelgrimhuis.
  Wat ‘n cadeautje dat we hier mochten zijn! De enorme gastvrijheid van Hans en Adeline heeft ons zeer geraakt. Wat ‘n inspirerende mensen! Dit is ‘n plek waar je ‘n gevoel van “thuis” wordt gegeven, heel bijzonder. En dan ook nog eens ‘n fijne ruime kamer met heerlijke bedden en ‘n overheerlijke maaltijd samen met Hans en Adeline ( en geleerd dat ze in Limburg de pizza knippen 😉 )
  Nogmaals heel veel dank voor deze bijzondere ervaring!!

  Ruud en Wilma

 62. Heerlijk ontbijt op zondagochtend – op pad naar Sittard. Heerlijk geslapen!

  Twee vriendinnen

 63. Goed begin

  We gaan drie dagen Pieterpad lopen. Wat een goed begin na een verwennerij in deze gezellige limburgse gastvrijheid. Helemaal top!

  Nelly en Nelleke

 64. Verrassing: een piano

  Een heerlijk weekend hier gehad met kinders en kleinkinders. Dank voor ‘t aangename huis en als verrassing: een piano! Wellicht tot weerziens.

  Marianne Verwey

 65. Waardevol

  Heerlijk, wat hebben we genoten van het verblijf in jullie mooie huis. Jullie gezelschap maakte ons verblijf helemaal fijn, warm en waardevol! We zijn flink verwend en komen zeker nog een keerde terug!

  Mark & Corina

 66. Hilarisch

  Super bedankt voor de gezellige gastvrije ontvangst. Wij (4 vriendinnen) hadden een geweldig samenzijn bij jullie. Het spel ’30 seconds’ met Hans en Ernst spelen was hilarisch. Het was genieten!

  Vier vriendinnen

 67. Inspirerend

  Een warm en gastvrij onthaal, een inspirerend verblijf. Goede bodem om mijn voetreis (naar Rome) op te beginnen. Nu kan het gaan gebeuren.

  Olga

 68. Fijne plek

  Een fijn weekend op een fijne plek om met onze familie samen te zijn. Het weer was niet optimaal, maar genoeg te doen in de omgeving.

  Familie Liberton

 69. Wat een pelgrimistische huiselijkheid! Warm, persoonlijk en ruimte voor overdenking.
  Heel veel dank.

  Tom

 70. Wat hebben jullie ons verwend! Het was goed toeven hier.

  Acht collega’s uit Stadskanaal

 71. Feel good place

  Het was bijzonder goed toeven hier in het Pelgrimhuis bij de gastvrije en gezellige eigenaren Hans en Adeline. Het is een plek waar je je meteen thuisvoelt. Leuk en bijzondere gesprekken. Kortom: a feel good place. Dank voor alle goede zorgen.

  Maarten en Annelies

 72. Gastvrij en gezellig

  Na een mooie wandeldag Swalmen-Montfort aangekomen in het Pelgrimhuis. Gastvrij ontvangen, lekker glaasje wijn met een hapje. Gezellig bij de warme houtkachel. Gegeten in Maasbracht. Op tijd naar bed. ‘s Morgens een riant ontbijt en gezellig gepraat met de medegasten. De zon lacht ons tegemoet, vandaag naar Sittard. Bedankt voor jullie gastvrijheid.

  Jan en Ina

 73. Warme ontvangst

  Na een regenachtige dag Pieterpad lopen werden we warm en gastvrij ontvangen door Adeline en Hans. Even bijkomen bij de houtkachel met een kopje thee. Een heerlijke douche voor een heerlijk en gezellig diner. Vroeg ons bed in, heerlijk geslapen met de geluiden van het buitenleven op de achtergrond. Na een heerlijk en verzorgd ontbijt weer fris op pad naar Sittard.

  Helga en Eveline

 74. Pizza

  Eerste dagje Pieterpad. Wat een fijn welkom hier: kopje thee, geïnteresseerde lieve mensen, houtkachel aan. Heel fijn. En een heerlijke pizza gegeten. Recept neem ik mee voor thuis.

  Elske

 75. Lekker bed

  Ons tiende weekend onderweg op het Pieterpad. Na een eerlijk diner, rozig van de wijn en het haardvuur, verwend met kopjes thee en warme kruik, genoten we van een lange nacht in heerlijke bedden (voor mij het lekkerste matras tot nog toe op het Pieterpad). Op tafel staat een heerlijk ontbijt op mij te wachten.

  Drie vriendinnen uit Huizen

 76. Op het eerste moment voelden we ons thuis

  Bedankt voor de goede liefdevolle verzorging. Nooit gehad dat we ons op het eerste moment zo thuis voelden. Lekker vuurtje, waar je bij kunt weg mijmeren. Een lekker glaasje wijn of iets anders dat je wilde. Heerlijk, wat een verwennerij! Ook de wetenschap dat als het nodig is, we opgehaald konden worden. Wat een service! Kortom: we hebben genoten van alle goede zorgen en jullie gezelschap!

  Echtpaar uit Hoogvliet

 77. Goede gesprekken

  Hartelijk dank voor jullie warme en gastvrije ontvangst. Dank voor het brengen en ophalen voor en na een Pieterpad-traject. Dank voor de gelegenheid voor goede gesprekken. We onthouden dit zeker!

  Peter en Co

 78. Mooie herinneringen
  Een heerlijke plek om de benen rust te gunnen. Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid en gezelligheid. Met mooie herinneringen gaan we verder op weg.

 79. Ontspannen
  Bedankt voor jullie hartelijke ontvangst! We hebben genoten van een heerlijk ontspannen weekend. Fijn en gezellig huis! Bedankt voor de lekkere taart!

 80. Hartelijk dank voor de geweldige gastvrijheid! Een adres wat we graag aanbevelen bij anderen. En wie weet tot ziens.

 81. Hartelijk
  Dank voor jullie gastvrijheid. Jullie zijn warme, hartelijke mensen. Erg gastvrij!

 82. Thank you, Hans & Adeline!
  We had a great time! Enjoyed our time with you.
  Thanks for bringing us to Sittard!

 83. Very good experience with the house and with the hosts. Hans and Adeline, very friendly, were available on the phone and “hands on” since the first contact; they were “checking in” as well during our stay making sure we were enjoying our stay.

 84. Ontvangst is hier fantastisch, lekker bij de kachel met een drankje. Heerlijk diner!
  Ben nu al benieuwd naar ontbijt morgenochtend!

 85. Het Pelgrimhuis is een voortreffelijke locatie om te verblijven. Aangename en relaxte atmosfeer, gastvrijheid, een prima ontbijt en een goed bed. Kortom een welkom intermezzo tijdens het Pieterpad.

 86. Een heerlijk warme ontvangst, letterlijk en figuurlijk. De kachel, het eten, het wijntje en het bed!

 87. Hartelijk, gezellig en mooie natuur
  Fijn, groot, gezellig huis. De ontvangst per telefoon was hartelijk en uitgebreid, het huis was prima in orde, de houtkachel gezellig ‘s avonds. Wifi en alle andere apparatuur werkte uitstekend. Het huisje en bij uitbreiding de streek zijn ideaal voor wandelingen in de natuur. Aan te raden!

 88. Warm
  Heel veel dank voor jullie gastvrije ontvangst. We zijn onder de indruk van het diner en de entourage, maar vooral van jullie warme uitstraling! We wensen jullie nog veel pelgrimgangers. Het ga jullie goed.

 89. Mooie wandelingen
  We hebben het erg fijn gehad in dit gezellige, warme huis. Heerlijk geslapen en mooie wandelingen gemaakt. Dank jullie wel.

 90. Aangenaam
  Het was een aangenaam verblijf. Een bijzonder warm welkom op vrijdagavond in een super gezellig huis. We hebben van elk moment genoten. Een lekker ontbijt en een lekker diner. Dank u.

 91. Comfy, cosy and friendly
  Very friendly elderly couple that warmly welcomed us in their own home. As we rented the entire place, they left us to our own devices but in this case aided by a spacious place with comfy sofa and chairs, cosy fireplace with lots of wood provided. Lots of spaces to sit together or alone, great beds, proper stove. Sure there’ve been small things to discuss with them later which they’ll try to sort. On grounds parking space for five cars, cutterly for a small orphanage as the Dutch would put it. A great place to catch a breath, looking out in every direction to the lovely garden and forest. Beware no TV, but otherwise wholeheartedly recommended.

 92. We hebben het goed gehad, heerlijk om zo gastvrij ontvangen te worden, met houtkachel aan en een glaasje en een kaasje! Ook een enorme meerwaarde dat we opgehaald en gebracht werden vanaf het Pieterpad! Jullie stralen ook een bepaald plezier in je werk uit!
  Top!

 93. Dromen

  Precies een week geleden kwamen we bij jullie aan. We werden als gasten ontvangen en voelden ons meteen thuis. Jullie weten ervoor te zorgen dat de mensen zich welkom weten. Ook de gesprekken hebben we gewaardeerd. Dit kwam echt goed uit bij onze bedevaart naar Wittem.
  Daar vonden we op onze kamer de volgende tekst die zeker voor jullie van toepassing is.
  De toekomst behoort
  aan hen die geloven in de
  schoonheid van hun dromen.
  Eleanor Roosevelt

  Hartelijk dank voor de fijne dagen bij jullie en wie weet tot een volgende keer.

 94. Beschikbaar

  22 september hebben we drie nachten doorgebracht in het Pelgrimhuis. We werden warm welkom geheten door Hans en Adeline.
  Na een lekker wijntje met een hapje genoten we van een heerlijke avondmaaltijd (fijn soepje en een rijk gevulde pizza).
  Daarna gezellig bij de houtkachel gezeten met een kopje koffie en vervolgens weer een wijntje.
  We hebben goed geslapen in de driepersoonskamer en hadden een eigen badkamer ter beschikking.
  De volgende dag een gevarieerd ontbijt. Zelfs voor de lunchzakjes was gezorgd!!!!
  Ook een prima breng- en haalservice van de begin- en eindpunten van de Pieterpadetappes.
  De volgende dagen ook genoten van de uitstekende maaltijden en de gezelligheid rond de houtkachel.
  Wat wij bijzonder vonden is dat Hans en Adeline hun hele huis beschikbaar stellen voor de gasten.
  Bedankt voor jullie gastvrijheid en wij wensen jullie veel succes in de toekomst.

 95. De pieterpad meisjes uit Limburg hebben enorm genoten van jullie gastvrijheid en oog voor detail.

 96. Rustpunt

  Een aangenaam rustpunt op een mooie voettocht. Heerlijk om zo onderweg te zijn.

 97. Bijzonder en toch zo gewoon

  Wat een heerlijke ontvangst. Warmte en zorg voor onze blaren. Gezelligheid, lekkere hapjes, leuke gesprekken en ontmoetingen. Bijzonder en toch zo gewoon.

 98. Gefeliciteerd

  Erg fijn hier. Heerlijk gegeten en in de tuin gezeten. Gefeliciteerd met jullie 9-jarig B&B-jubileum. Op naar de 10.

 99. Dank voor jullie gastvrijheid, heerlijke eten, ontspannen in de achtertuin! We kunnen aangesterkt weer verder.

 100. Haal- en brengservice fantastisch
  Drie nachten doorgebracht in jullie fijne B&B. De warme en gastvrije ontvangst, het prima bed, het lekkere eten en de fantastische haal- en brengservice naar de etappeplaatsen van het Pieterpad, maakten mijn verblijf tot eentje om lang te herinneren. Dank voor jullie gastvrijheid!

 101. Wat hebben we een heerlijk dagje gehad bij het vuurtje in het achterhuisje. Zowaar een heel boek uitgelezen! Heerlijke bedden, mooie omgeving. Hééél lekker gegeten. Wat wil je nog meer…

 102. De ontvangst was heerlijk, met allerlei lekkers en een mooi plekje in de tuin om bij te komen van de wandeling. Het was gezellig! Bedankt.

 103. Zeer warme ontvangst. Bedankt voor alle lekkere dingen. Heerlijk geslapen. Een super B&B.

 104. Moe en stijf kwamen we aan, 8 vriendinnen van 68 jaar. We werden opgekalefaterd met drankjes en toastjes met kaas. Heerlijk en gastvrij. Veel dank, ook voor de heerlijke maaltijd.

 105. ‘Uitgeput’ aangekomen en uitgerust weer vertrokken. Prima verblijf en gezelschap.

 106. Oase
  We hebben genoten van de gastvrijheid, de gezelligheid en jullie kleine oase! En het eten!!! Heerlijke plek om ooit weer eens terug te komen.

 107. Dank voor het lenen van de fiets om even Montfort in te gaan. Heerlijk geslapen in deze mooie omgeving.

 108. We zijn enorm verwend! Heerlijke hapjes.
  Volgens hadden we wel drie glazen wijn gedronken.
  Die wilden we even afrekenen. ‘Zit bij de prijs in’, kregen we te horen.
  Royale mensen. En een heerlijke plek om bij te komen.

 109. Heerlijk gegeten, geslapen. En weer fris aan het werk. Dank je wel.

 110. Genoten
  Goedemorgen Hans en Adeline. Wat hebben we hier genoten! Jullie gastvrijheid… super! We zijn hier een week geweest. Prima! Veel mensen ontmoet… pelgrims…

 111. Onthaasten
  Hartelijk dank voor even ‘onthaasten’ op dit pelgrimsoord! Een gastvrij onthaal en een mooie plaats!

 112. Verrassend
  Geweldig! Een super verblijf! Gastvrij en verrassend… Leuke ontmoeting, zowel met jullie als de andere gasten.
  Jullie blijven als een parel in onze herinnering.

 113. Verwennerij
  Wat kregen we een geweldige ontvangst toe we gisteren na onze Pieterpad-tocht hier aankwamen. ‘s Avonds een heerlijke pizza à la Waagmeester gegeten met koffie en ijs toe. Lekker bij de open haard zitten soezen. Na een fijne nachtrust en heerlijk ontbijt gaan we weer op pad, met in onze rugzakken een heerlijk lunchpakket en fruit. We kijken hier met veel plezier op terug. Bedankt voor alle verwennerij! Misschien tot ooit…

 114. Gesprekstof genoeg
  ‘Wat een lief en bijzonder stel!’, zei Lilian toen jullie ons afzetten op de Pelgrimsroute bij Gronsveld. ‘En ondernemend trouwens ook, zo met de radicale keuzes, weer verhuizen, echt doen wat ze willen!’ ‘Ja…., en…..’ Zo zag ongeveer de eerste tien minuten van onze wandeling eruit, qua gesprekstof. Dank voor de heerlijke, gastvrije ontvangst!

 115. Trompetgeschal
  Een stormachtige/verkorte wandeling en aankomst! Warme ontvangst in jullie fraai gelegen huis. Prachtig en vooral stijlvol ingericht. Onder begeleiding van de wijn lekker gekletst over routes, wandelen en alles wat daarbij komt. Heerlijk gegeten, gelachen en daarna goed geslapen in al even stijlvolle kamers. Veel trompetgeschal maar het is allemaal ècht wààr! Een plek om te onthouden.

 116. Camino-ervaring
  Vanaf onze aankomst hier was er jullie hartelijkheid. We voelden ons meteen thuis. Onze ‘camino’-ervaring was een goede basis. Een mooi vers in de geest van de pelgrim: ‘All by myself I have to go. With none tot tell me what to do. All alone beside the strams. And up the mountainsides of dreams…
  Mogen jullie velen tot steun zijn op het levenspad. Dank!

 117. Kers op de taart

  Bedankt voor het verblijf op dit mooie, rustgevende plekje. De warme kruik was als de ‘kers op de taart’.

 118. Eerste B&B ervaring

  Bedankt voor jullie gastvrijheid. Jullie hebben een fijne sfeer in dit mooie huis hangen. Onze eerste B&B-ervaring is een hele goede geweest.

 119. Heerlijke pleisterplaats

  Wat een heerlijke pleisterplaats voor wandelaars hebben jullie gecreëerd. We hebben genoten van de warme ontvangst, het knapperend haardvuur, de lekkere maaltijden en de glaasjes wijn. Na 2 overnachtingen trekken we weer verder. We wensen jullie nog veel geluk en plezier met jullie Pelgrimhuis en alle ontmoetingen aan jullie eettafel.

 120. Jakobspilger

  In Eurem Haus wurden wir warm und herzlich als Gäste afgenommen. Es war eine schöne Rast auf unserem Weg, den wir nun ausgeruht und gestärkt – und mit der Bekanntschaft netter Menschen – weiter gehen können.

 121. Vuurtje stoken

  Jullie waren een prima gastheer/gastvrouw. Heerlijk eten en superieur met onze kinderen. Vuurtje stoken vonden ze machtig!

 122. Haal- en brengservice uniek

  Bedankt voor de twee nachten die we hier ‘thuis’ mochten zijn. We hebben genoten van jullie gastvrijheid. Ook de haal- en brengservice is werkelijk uniek.

 123. Armonia, ecco cosa si respira nella Pelgrimhuis.
  Adeline, Hans e il luogo sono in simbiosi e ti permettono di vivere una intensa esperienza in sintonia con la loro natura e la loro musica.
  Paolo e tutti gli amici

 124. Aangenaam

  Bedankt voor het aangename verblijf! Prachtige omgeving. Heerlijk gefietst en allerlei onverwachte dingen tegengekomen.

 125. Goede zorgen

  Het gebeurt niet vaak dat er zulke doorweekte pelgrims aankloppen. Deze primitieve Pieterpad ploeteraars waren erg blij met moderniteiten zoals wasmachines en drogers. Maar zeker de sfeervolle houtkachel viel in de smaak, zowel om ons te verwarmen en te verlichten als om onze spullen te drogen.
  Door jullie goede zorgen en het lekkere eten, waren we weer klaar voor de volgende dag

 126. Vanzelfsprekend

  Heerlijke afsluiting van een drie-daagse wandeltocht. Bedankt voor de gastvrijheid en sfeer. En de vanzelfsprekendheid waarmee jullie mij ‘s avonds alleen in huis lieten. Mèt een fles wijn en een kaasje.

 127. Wij lopen het Pieterpad en hebben twee overnachtingen in het Pelgrimhuis gehad. De haal- en breng- service was perfect. Het eten, hapje, drankje, bedden en de vriendelijkheid: het was geweldig. Mooie omgeving. Niets was deze mensen teveel. Ik had last van mijn knie en de heer des huizes wou me zelfs ophalen als het niet meer ging… Klasse!
  Echt een aanbeveling!

 128. Bijzonder
  Jullie weten wat lopers nodig hebben: na een lange etappe Pieterpad, een warm welkom, thee, wijntje, nootje, kaasje bij de houtkachel, een heerlijke maaltijd, ruime gezellige kamer met goed bed, prima ontbijt, genoeg voor lunchpakket en tot slot de haal- en brengservice. Gastvrijheid zoals we die niet vaak tegen komen!
  Bedankt! Esther, Yolanda, Bart, Henk Loek en Mia uit de Hoeksche Waard

 129. Warm
  Een ‘huis’ ver van thuis. Een warme plek met warme mensen. Wat is het toch met dat ‘warm’ in het gastenboek? Het kán napraten zijn, óf … echt waar.
  Wij komen in ieder geval nog eens terug!

 130. Overnachten in het Pelgrimhuis
  Met vrienden hebben we de tweedaagse On Track wandeltocht “heerlijk Montfort” gelopen met overnachting in het Pelgrimhuis. We werden heel gastvrij met koffie/thee ontvangen. Je voelde je meteen thuis. Hebben er heerlijk gegeten voor een schappelijke prijs. Erg gezellig om met andere gasten te eten en te praten (er was een Deens/Amerikaanse Santiago ganger). Mooie ruime kamers met goede bedden. Dus een echte aanrader (net als de wandeling overigens)!

 131. Een gastvrije plek, sfeervol, hartelijk. Gesprekken, waardevol, bijzonder om een ‘n inkijkje in elkaars leven en gedachten te bieden. Aangenaam verrast door de gedachte bij de avondmaaltijd. Een zaadje geplant, op weg naar ‘n vrucht. Dank!

  Hanny en Marije

 132. Toeval
  Bij toeval kwamen we in jullie pelgrimhuis terecht. We hebben heerlijk gegeten en gedronken en gelachen en we gingen met een heerlijk gevoel weer terug naar Friesland. Om niet snel te vergeten!

  Nynke Rixt en Sjoerd

 133. Geweldig!
  We hebben 3 nachten bij jullie doorgebracht en het was in één woord geweldig. Jullie gastvrijheid is hartverwarmend. Het biertje en wijntje was na de wandeldag met het zeer uitgebreide avondeten een heerlijke afsluiting van de dag. De haal- en brengservice maakt het mogelijk om ontspannen de etappes te lopen van het Pieterpad. Al met al onderscheidend en een aanrader voor een ieder die rust zoekt en in de watten gelegd wil worden.

  Hartelijke groet,

  Monique en Bert

 134. Een mooi gedicht voor jullie
  Beste Adeline en Hans,

  Wij hebben heel erg genoten van onze twee dagen in jullie Pelgrimhuis! Wat mooi dat we een spreuk meekregen voor onderweg. Hierbij een gedicht voor jullie (gedicht van Judith Herzberg).

  Er is nog zomer en genoeg
  wat zou het loodzwaar
  tillen zijn, wat een gezwoeg
  als iedereen niet iedereen terwille
  was, als iedereen niet iedereen
  op handen droeg

  Fijne zomer en tot een volgende keer!

  Marieke & Onne

 135. Uit en thuis

  We hebben genoten van jullie warme gastvrijheid de afgelopen week. Jullie voortdurende interesse in mensen, die jullie bloemrijke Pelgrimhuis aandoen, het boeket van vogelgeluiden siert de achtertuin van `s morgens vroeg tot `s avonds laat en doet de geluiden van de straat verstommen.
  Vijf dagen uit voelde bij jullie als een warm thuis.